Крушарски: Новата ни цел е шампионската титла! (ВИДЕО)

В понеделник задавам въпроси към кандидатите за шеф на БФС и ще реша кого да подкрепя или аз да се кандидатирам

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски постави изключително високи цели пред отбора за следващия сезон. Пред „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT той разкри, че „смърфовете“ ще наблегнат на Лигата на конференциите, но и ще гонят шампионската титла на България.

„За първи път в историята имаме такива успехи в 3 поредни години. Трудно може да се обясни. Това е една постоянност. Дълъг труд. Най-вече колектив, който сме създали“, започна той.

„Шампонска титла и най-вече в турнирите. Първо там, а после шампионска титла. Още следващият сезон ще се борим за шампионска титла. Нашата група е най-силна, така че ще се преборим срещу всеки. Имаме за цел най-малко 3 мача (б.ред. в евротурнирите), призна Крушарски.

„Отборът който исках, остана. Тези, които са си тръгнали, ще съжаляват. Такива емоции няма да преживеят никога“, допълни собственикът на клуба.

„В понеделник ще пусна въпросите към конкурентите, и ако ми отговорят, ще реша кого да подкрепя. Ако ли не, ще се кандидатирам“, каза още босът.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top