Крушарски: Очаквам да бием с 6:0 (ВИДЕО) - DC news

Крушарски: Очаквам да бием с 6:0 (ВИДЕО)

Явно ще трябва да въдворявам ред в българския футбол, заяви собственикът на Локо на път за Чехия

Ексцентричният Христо Крушарски отново показа завидно самочувствие преди реванша с чешкия Словачко, заявявайки, че очаква Локо да победи с 6:0. Той потвърди и намеренията си да се кандидатира за шеф на БФС, за да въдвори ред в родния футбол.

„Не си научавате урока и ме питате едни и същи въпроси – гледайте и се радвайте на това, което правим. Очаквам резултат 6:0 срещу Словачко. Гледахте ли последните ни мачове? Играхме много добър футбол срещу Лудогорец. Всички ни бяхте отписали, но ние си вървим бавно, бавно към трети базов лагер. И тази година ще берат ядове с нас“, започна винаги колоритният Крушарски.

„Аз не надскачам себе си. Това, което правихме в Пловдив ще го направим и като гости. Преди няколко месеца разбрах, че той е само на 40, въпреки че сме 6 години заедно. Не се очаква да се справяш толкова добре като треньор на тези години, но той показва, че е сериозен, последователен и доста умерен“.

„След действията на тези гайдарджии явно ще трябва да вляза и да въдворя ред в българския футбол, защото никой не го прави. Аз им го казвам в очите. Първо съдиите да се научат на свирят, а не страничният да се чуди къде да вдигне байрака. Ще направя това, което Васил Жечев беше направил – ще отнемам наряди, ако не се свири като хората. Аз с Румен Радев ще се преборя, камо ли с Бербатов и Боби Михайлов“, завърши собственикът на Локо.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top