Крушарски: Парите от Европа ще вложа в моята красота! (ВИДЕО)

Искам момчетата да играят така мъжки и на реванша, в момента ЦСКА и Левски са доста под нашето ниво, заяви президентът на Локо след загубата с 0:1 от Страсбург

“В България много мачове щяха да се решат в наша полза, ако имаше ВАР. Момчетата се бориха. Във Франция трябва да играят както днес. Те вече имат опит. Вярвам, че реваншът ще е още по-добър. Това е Божа рбота дали резултатът щеше да е друг, ако бяхме с 11 човека. 11 или 12, все тая. Мисля, че това се отрази още в началото и показа дисбаланс. Аз съм казал, ако не сте го запомнили си запишете! Когато има спектакъл – има публика, когато има фарс – няма нищо”, заяви Христо Крушарски след загубата с 0:1 в пърия мач от третия предварителен кръг на Лига Европа от френския Страсбург.

Собственикът на Локомотив (Пловдив) не бе доволен от съдийските решения, след като „черно-белите“ останаха с човек по-малко още в началото на срещата, а след това не получиха и дузпа за игра с ръка на играч на съпреника. Въпреки това Крушарски е доволен от своите играчи и дори заяви, че в момента Локо е по-добър от Левски и ЦСКА.

“Защо да се борим за шестицата? Ние сме и за по-напред. ЦСКА, Левски са далеч далеч под нашето ниво. Не сте гледали мачове, ча да ми задавате такива въпроси. Локомотив на този етап е един от най-добрите отбори в България. Имаме 24 футболисти, от които всеки може да влезе и да реши мача”, категоричен е босът.

“Парите от Европа ще влязат в моя джоб. Ще бъдат инвестирани в моята красота”, завърши с усмивка президентът на “смърфовете”.

Подобни статии

Top