Крушарски подари фланелка за 12 млн. лева на Бойко Борисов (СНИМКИ И ВИДЕО)

Собственикът на Локо благодари на премиера и го покани на мач в края на годината при съвсем европейски условия

Премиерът Бойко Борисов, финансовият министър Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев посетиха рано тази сутрин стадион „Локомотив“. Министър-председателят се срещна с ръководството и феновете на отбора. Сред домакините бяха легендата  Христо Бонев-Зума, спортният директор Георги Иванов-Гонзо, кметът Здравко Димитров и предшественикът му Иван Тотев, областният управител Дани Каназирева.

Тази седмица правителството отпусна 12 милиона лева за реконструкция на стадиона. Бойко Борисов призова кмета на града и общинските съветници максимално бързо да задействат процедурите, за да е готово строителството възможно най-скоро.

Собственикът на „черно-белите“ Христо Крушарски благодари на премиера за отпуснатите средства, като му подари и екип на Локомотив с №12. Борисов я подаде на финансовия министър Владислав Горанов с думите:

„Ето ти тази фланелка, тя струва 12 млн. лева“.

Той обяви, че е бил планирал да инвестира по 2 млн. лева на година, но с отпуснатата помощ нещата ще се случат много по-бързо. Крушарски покани Борисов на мач на новото бижу в края на годината.

 

View this post on Instagram

 

Премиерът Бойко Борисов посети рано тази сутрин стадион „Локомотив“. Министър-председателят се срещна с ръководството и феновете на отбора. Тази седмица правителството отпусна 12 милиона лева за реконструкция на стадиона. Г-н Бойко Борисов призова кмета на града и общинските съветници максимално бързо да задействат процедурите, за да е готово строителството възможно най-скоро

A post shared by PFC Lokomotiv Plovdiv (@lokomotiv_plovdiv_official) on

Подобни статии

Top