Крушарски праща играчите при мечките в Говедарци - DC news

Крушарски праща играчите при мечките в Говедарци

Собственикът налага глоби на всички, българин и чужденец пристигат днес на „Лаута“

Финансови санкции ще бъдат наложени на футболисти, треньори и шефове в Локомотив след загубата от Ботев с 0:3 в пловдивското дерби. Това съобщи собственикът на „черно-белите“ Христо Крушарски.

„Не обичам думата глоба, но явно на българина ако не му бръкнеш в джоба, не се оправя лесно. На този етап не смятам да гоня никого, но ако някой е решил да си тръгне, няма да го спирам“, коментира Крушарски.

Освен това футболистите ще бъдат на 14-днeвен лагер на базата в Говедарци след домакинския мач от 11-ия кръг на Първа лига със Септември, насрочен за идния петък.

„Това ще бъде част от санкцията. Нека играчите се замислят и се подготвят на спокойствие“, коментира още пред БТА босът на „смърфовете“.

Очаква се във вторник към Локомотив да се присъединят двама нови футболисти – българин и чужденец, като единият от тях е много класен изпълнител. Имената им ще бъдат обявени, като пристигнат в отбора.

Крушарски добави, че добре разбира болката на привържениците на Локомотив от слабите игри на отбора и загубите в последните мачове.

„Искам да подчертая, че аз нямам проблеми с феновете и да се спре да са спекулира с тях. След загубата ни от Ботев бях до късно на нашия стадион в парк „Лаута“. Имаше полицай на входа, но атаки и закани от страна на фенове нямаше. Аз не видях такива действия“, завърши Христо Крушарски.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top