Крушарски: С Акрапович имаме граждански брак

Той ми каза, че и на Луната да играем, пак имаме шансове да победим, заяви собственикът на Локо

С Бруно Акрапович сме се разбрали до кога ще работи в Локомотив. Подписали сме граждански брак и той е доста дълъг, обяви в типичния си стил собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски пред БНР. В неделя „смърфовете“ спечелиха Суперкупата на България, след като победи с 1:0 шампиона Лудогорец в Разград.

„Амбициите ни са да играем още по-добре през новия сезон. Миналия заслужавахме да сме втори в класирането. Но така се случи, че някой хора решиха  да ни преместат назад в класирането. Искам в Лига Европа да изиграем минимум три мача. При малко повече късмет може да се класираме и в груповата фаза на турнира“, каза още босът.

„Треньорът Акрапович се съгласи да играем мача за Суперкупата в Разград. След като му се обадих той каза, че и на Луната да отидем, можем да спечелим. Така и стана. Човек трябва да се оттегли, когато е на върха. Като почне да пада, всички забравят за него. Аз трудно падам, винаги имам резервен парашут. Не ме е страх от мечката и си ходя в гората свободно“, продължи Крушарски.

„Каня ви на 19 август в 24:00 часа на терена, който е определен за база. Получих уверение, че мога да започна работа и затова ще закарам багер, който да почне работа на тренировъчната база на Локомотив. Тя се изгражда с мой финанси. Първоначално искам да направим два терена, но те едва ли ще са готови до края на годината“, добави той.

Подобни статии

Top