Крушарски сдобрил Акрапович и Умарбаев

Симеон Райков вече е свободен да си търси нов отбор без финансови претенции

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е събрал на среща старши треньорът Бруно Акрапович и халфът Парвиз Умарбаев, за да изясни ситуацията с техните отношения и причината таджикът да загуби позициите, които си бе извоювал в отбора и които му заслужиха нов договор, пише „Меридиан мач“.

Спецът и футболистът са се разбрали в присъствието на шефа и е станало ясно, че Бруно няма нищо лично против играча. Единственото му изискване е той по-точно да спазва треньорските указания, за да не се изморява толкова бързо по време на срещите.

Играчът от своя страна е признал, че е чул от някои от съотборниците си, че Акрапович имал други фаворити и говорел зад гърба му. Уточнено било, че това са интриги, в които са замесени и хора, които по една или друга причина вече са извън клуба.

Така Умарбаев има всички шансове отново да се пребори за място в титулярния състав с някои измежду Игор Банович и Янко Ангелов. Интерес към национала на Таджикистан проявяваха и други клубове начело със Славия, но засега той твърдо остава на „Лаута“, както обяви Христо Крушарски още преди Нова година.

В същото време собственикът се е разбрал без проблеми за прекратяването на договора със Симеон Райков и крилото е свободен да си търси нов клуб без каквито и да е претенции от страна на Локо към него.

Подобни статии

Top