Крушарски: Ще взема да стана шеф на БФС и ще извадя балтията! (ВИДЕО)

Още не сме доживели за демокрацията, на българина му трябва ред и порядък, заяви собственикът на Локо след финала за Купата на България

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изгледа финала за Купата на България между Арда и ЦСКА на националния стадион „Васил Левски”. Веднага след края на срещата бизнесменът отново намекна, че може да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз.

„Много хора казват, че съм бил такъв, бил съм онакъв, а никой не ме познава като истинския Христо Крушарски. Ако намеренията ми са сериозни, значи ще спечеля. Да му мислят другите, аз проблеми нямам. Аз Локомотив го докарах дотук, българския футбол мога да го докарам и по-нагоре. Показах, че и не футболните хора могат да се занимават с футбол.

Ако реша да се кандидатирам, ще ви кажа. Със сигурност вече съм тръгнал натам, защото като гледам всички си правят майтап с тази работа.

Най-накрая трябва някой да тури ред. Да извади балтията, да отреже някой крак, за да се свърши работата. На българина му трябва ред и порядък, нищо повече. Демокрацията не е за нас, не сме доживели за нея още. Трябва ни още много време”, коментира Крушарски.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top