Крушарски: Тити щял да мине през Пловдив като малка гара, а блъскал ли го е Локомотив? (ВИДЕО)

Ще браним Купата като опълченците на Шипка, искам аз да строя стадиона, за да не изчезне и една стотинка от държавните пари

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се пошегува с Тити Папазов и любимия му Левски, срещу който ще играят на полуфиналите за Купата на България.

„Ние сме фаворит и ще браним Купата като опълченците на Шипка. За дарението с билетите на Левски – гледам отворен прозорец на колата на Тити Папазов и му викам, че сигурно чака някой да му хвърли акциите. А той се върна с билетите и аз ги купих. Няма нищо лошо.

Виж, снощи се изказа малко неподготвен в едно интервю – Левски щял да мине през Пловдив като малка гара. А блъскал ли го е Локомотив?“, заяви Крушарски в типичния си стил в предаването „Арена спорт“ на БНТ.

Той коментира и дали Георги Иванов – Гонзо ще се върне като спортен директор в Левски.

„Той го е казал много точно: Аз не мога да предам Крушарски. Няма какво повече да коментирам“.

Босът потвърди, че ще участва в конкурса за основния ремонт на новия стадион на Локомотив“.

„Не се занимавам само с фабрики за ракети, каквито съм направил в България и Аржентина. Освен това съм и строител. Ако моя фирма се заеме с нашия стадион, то аз няма да си сложа нито една стотинка печалба. А ако друга компания го направи, ще си начисли поне 10-15% печалба.

От 12 милиона, които имаме за ново съорържение, това прави 2 млн. Тези пари ще отидат в нечий джоб“, заяви босът на Локомотив.

 

Подобни статии

Top