Крушарски: Трябва да има респект към съдиите

Желимир Теркеш, който е на обучение в Крузейро, ще гледа и за попълнения, заяви босът на Локо от Аржентина

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски потвърди, че помощник-треньорът Желемир Теркеш ще гледа играчи в Бразилия за зимната селекция. Хърватинът вече е в Южна Америка по договора за сътрудничество с гранда Крузейро.

„Желемир Теркеш вече две седмици е в Бразилия. Естествено, че ще гледа играчи. Сътрудничеството ни с Крузейро е и в това“, каза Крушарски пред „Тема Спорт“. Той в момента е в Аржентина по свои бизнес дела. Шефът коментира и отминалия мач с Лудогорец, в който съдията Волен Чинков не даде две дузпи за „черно-белите“.

„Претенции?! Щом не е свирил съдията, значи няма дузпи. Наскоро гледах мач на Крузейро. Ако тези съдии свирят на нашите отбори, не зная кога ще завърши мачът. Стига сме ревали като вдовици за… Нашите играчи не знаят какво е влизане, излизане, кога се свири дузпа. Той даде два жълти картона за това, че се опитаха да говорят с него. А тук се сетете какво е.

Да, имаше спорни ситуации и претенции, но никой не смееше да мръдне и да каже нещо. Трябва да има респект от съдиите и да си говорим само за футбол. Моите играчи показаха след двубоя със Славия, че вече имат дисциплина. Тръгнали сме по правия път.

Сцените в мача със Славия не бяха грозни, а тъпи. Това може да го направят само хора, които въобще не мислят с главата си. Но в такива ситуации има и предизвикани, и предизвикатели. Посоката, по която тръгнахме и вървим, е тази и ще стигнем там, където трябва. Има още доста мачове, така че проблем за първата шестица няма. Това ни е задачата“, завърши бизнесменът.

Подобни статии

Top