Крушарски, Цветков и Чичо Венци се гаврят с Ботев (Пловдив) (ВИДЕО)

„Ще бием на финала“, закани се босът на Локо, облечен заедно с Чавдар Цветков като рефер по покана на шефа на Славия

„Ще бием Ботев (Пловдив) на финала“, закани се президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски след равенството на тима му със Славия (2:2) в Първа лига.

„Така трябва да е в българския футбол – ние президентите да играем заедно. А не да сме като мишката и котката, да се гоним непрекъснато.

Първата ни цел е Европа, втората – седмото място. Не отстъпваме от това, което сме казали. Ние си играем футбола. Последният гол стана така… нашите сами си го вкараха.

Няма значение дали сме първи или втори в групата. Дали Ботев (Враца) или Етър? И четирите отбора сме на едно ниво. Няма значение срещу кого ще играем.

Иначе в началото на мача ни попречиха да влезем на терена да свирим. Нямаме документи. Нямаме тапии. Чавдар щеше да свири от двете страни да тича, аз по средата“, коментира босът на „черно-белите“, който явно си направи гавра със съперника във финала за Купата на България от Ботев (Пловдив).

Славия също се изгаври с Ботев миналата година, когато отстрани на полуфиналите „канарчетата“ с видимата подкрепа на реферите.

Подобни статии

Top