Крушарски: Тунчев и Илиев ще броят мангизите, те са наясно с курса на долара (ВИДЕО)

Собственикът на Локо си пожела ЦСКА с Акрапович за съперници за Купата на България

Александър Тунчев и Георги Илиев ще водят Локомотив (Пловдив), обяви в интервю за БНТ собственикът на клуба Христо Крушарски. Той не пропусна да коментира и решението на Бруно Акрапович да поеме ЦСКА.

„Ще го видите и Тунчев, и Жоро Илиев. Те са набрали инерция, те са в съблекалнята, в курса на долара са, така че ще продължат да броят мангизите.

С Георги Иванов сме се разбрали, той си остава спортен директор, да се грижи за това, което сме се разбрали, да постигаме и резултати в школата.

Аз съм създал Бруно Акрапович, каквото и да говори той. Аз съм го създал, много хора съм направил „човеци“. Всеки си избира сам пътя и всеки си блъска сам главата в стената.

Целите пред Локомотив са първата тройка. Купата я имаме достатъчно, но ако я спечелим, няма да се разсърдим. Хубавото ще е, ако се паднем пак с ЦСКА, да премериме сили тогава – докъде са стигнали треньорските рокади.

Вестник „Марица“ пък съобщава, че бившият състезател на Локомотив (Пловдив), ЦСКА, Черно море и Пирин Йордан Юруков ще влезе в щаба на Александър Тунчев.

За последно Юруков работи в ЦСКА 1948 и го изведе до промоция в efbet Лига през миналата кампания.

Юруков бе на „Лаута“ през 2013 година, но напусна, след като се контузи тежко. В екипа на Тунчев ще бъде и треньорът на вратарите Стоян Колев.

Подобни статии

Top