Крушарски: Време е съдиите да се вземат в ръце и да си вършат работата!

Собственикът на Локо цитира лаф от родното си Говедарци преди днешното дерби с ЦСКА

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели, че е спокоен преди днешния двубой с ЦСКА от 20-ия кръг на Първа лига.

Той също се включи в разразилите се дискусии в последните дни покрай българските съдии и заяви, че те трябва да се вземат в ръце и да си вършат работата.

„Спокоен съм, няма какво да ме напряга преди този мач. А и преди всеки друг. Доказали сме какво можем и искам да го покажем. Със съдиите не се занимавам, знаете много добре. Крайно време е обаче да се вземат в ръце и да си вършат работата. Съдията трябва да си гледа работата.

Една-две грешки не са проблем, всеки ги прави. Личи обаче, когато някой ми е излязъл само да крепи плото да не го духне ветъро, както казваме в Говедарци. Тогава не е добре и няма да си траем“, каза босът на „смърфовете“ пред „Мач Телеграф“.

„Няма да има премии. Наказани са за слаба игра. Знаят си за какво играят. Най-вече за себе си. Премии ще има за Нова година, но не се знае за коя.

Напрежението, шоуто и разправиите трябва да са извън терена. Футболистите трябва да са спокойни и да показват това, за което тренират. Ние не се притесняваме от нито един съперник. Без публика не е толкова важно къде играеш. Ще търсим максимума и срещу ЦСКА на „Българска армия“, и срещу Лудогорец в Разград за Купата. Доказали сме се и трябва другите да се притесняват от нас. Със сигурност треньорският щаб знае какво да говори на играчите и какво да направи, за да постигнем това постоянство, за което говорим“, добави Крушарски.

Подобни статии

Top