Крушарски за феновете: На гол… чифте пищови!

Собственикът на Локомотив и изпълнителният директор Чавдар Цветков гледаха мача на Лудогорец в Унгария, ще имат среща с феновете в петък

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски определи исканията на феновете за неговото напускане на клуба като „на гол… чифте пищови“. Той и изпълнителният директор Чавдар Цветков бяха в Унгария и гледаха загубата на Лудогорец от МОЛ Види с 0:1 и отпадането на българите. Локо гостува на „орлите“тази събота в третия кръг на Първа професионална лига.

Ето какво заяви още Христо Крушарски пред „Тема спорт“:

„В петък имам среща с феновете, но нямам какво да си говоря с тях. Аз с тях отдавна съм се разбрал и няма какво да се разбирам. На мен някой ще ми казва какво да правя и как да управлявам парите си! Това няма как да стане!

Още на първата среща с тях съм се разбрал. И мисля, че се лъжат, ако могат да ми поставят условия. Аз съм им го казал, ако някой иска да влезе в управлението трябва да извади пари. Само с приказки и декларация… Феновете нали управляваха преди години? И какво наследих аз след управлението? Там има една свита хора, които постоянно са недоволни. Постоянно търсят някакви сензации.

Аз си плащам на музиката, тя си върви. Три години ние си играем на Крушарски вътре, Крушарски вън, Кръшарски отпред, Крушарски отзад. И какво се случва? Три години си говорим по медиите и се заплашваме без пари!

Има една българска поговорка: На гол г*з, чифте пищови. Какво има да се разбирам аз с тях? Аз вадя и харча пари, плащам им глоби. На някой от тях. Защото с някои се разбирам. Аз зная кои са тези, които продължават да си ровят. Така ли се прави любимият Локомотив? Нека да извадят пари. Да седнем на масата и да си говорим“.

Подобни статии

Top