Крушарски заведе Локо на дискотека

Тони Стораро пя за „черно-белите“ цяла нощ след победата над Берое с 2:1

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски остана изключително доволен от победата с 2:1 над Берое при гостуването в Стара Загора и за награда заведе футболистите на дискотека. Босът не бе очакван под Аязмото в събота вечерта. Той обаче се появи на стадиона, след като малко по-рано се бе прибрал в България от Дубай, където бе по бизнес дела.

По време на срещата той на няколко пъти се хващаше за главата в ложите, но в крайна сметка вдигна победоносно ръце. Веднага след това той влезе в съблекалнята при радващите се футболисти и ги поздрави за себераздаването. Пред тях той обяви, че за награда лично ще ги заведе на дискотека. И спази обещанието си.

В 00:30 часа в неделя целият отбор на Локомотив, включително треньорският щаб и спортният директор Чавдар Цветков, бе в култовото пловдивско заведение „Планета“. Там „черно-белите“ разпуснаха до около 04:00 часа, като цялата сметка бе платена от боса Крушарски. За доброто настроение на компанията пък с изпълненията си се погрижи Тони Стораро.

Веднага след срещата президентът на Локо заяви, че отборът му може да победи всеки в първенството, когато си пожелае.

„Без думи съм, момчетата ми направиха страхотен подарък. Показахме, че можем, бяха ни отписали, но май-май им развалихме сметката. За втория гол малко и вятърът помогна, но топката влезе“, сподели бизнесменът. В типичния си метафоричен стил Крушарски каза, че няма да има премии за победата под Аязмото.

„Три години съм тук, три години правим каквото си искаме -бием, когато искаме и падаме, когато си искаме. Но равносметката ни е на плюс винаги. Какви премии, какви пари? Откъде пари? Само заплати и това е“, добави той.

Въпреки успеха феновете на Локо бяха опънали транспарант в Стара Загора, насочен срещу директорите Чавдар Цветков, Росен Коруев, Румен Руйчев, както и срещу треньора Воин Войнов. „Чаво, Росен, Румен, Войнов и щабът – вън!“, пишеше на транспаранта.

„Поизмъчихме феновете. Надявам се да ги радваме повече. Всеки път казвам, че с щаба си даваме сърце и душа за Локомотив. Не съм видял плаката, но това е неприятно“, каза Войнов по темата.

Подобни статии

Top