Кубрат: Благодаря на всички българи, които не спаха и ме подкрепяха!

На различно ниво съм, респект към съперника ми, но съм по-добър, добави Кубрат Пулев

Българският боксьор Кубрат Пулев записа категорична победа срещу бившия затворник Райдъл Букър с единодушно съдийско решение (99-91, 98-92, 98-92).

Кобрата доминираше във всеки един от десетте рунда и направи сериозна заявка за двубоя за световната титла. Пулев е със статут на задължителен претендент за пояса на IBF в тежка категория и до 31 май 2020 г. ще се изправи срещу победителя от мача реванш между Анди Руис-младши и Антъни Джошуа.

„Минаха 8 месеца от последния ми мач. На ринга е по-различно, но аз не спирах да тренирам през последните месеци. Съперникът ми не беше лош. Респект към него, получи се хубав мач.“

„Контролирах целия мач и бях доста по-добър. На различно ниво съм. Уважение за моя противник, но аз бях доста по-добър. Показах на всички какво е световното ниво и ще се бия с победителя от Руис – Джошуа“, заяви Кобрата веднага след двубоя.

Кубрат се обърна и към всички българи:

„Благодаря за подкрепата на българите, които бяха на стадиона, както и на тези, които не са спали, за да ме гледат“, заяви Кобрата пред „Диема спорт“.

Подобни статии

Top