Кубрат Пулев нокаутира Антъни Джошуа… в компютърна симулация (ВИДЕО)

Допинг ченгета взеха нова проба на Кобрата на Белмекен

Кубрат Пулев нокаутира Антъни Джошуа. Българинът спечели световните титли на IBF, WBA, WBO и IBO, след като прати три пъти британеца на пода. Кобрата вдигна победоносно ръце 35 секунди след началото на 10-ия рунд след серия от леви и десни крошета в главата на 31-годишния здравеняк. И така пренаписа историята, ставайки първият ни боксьор при професионалистите, стъпил на световния връх.

Такъв развой на събитията на 12 декември в “О2 Арена” предрича компютърна симулация, направена от сайта Boxing Fight Simulations.

Според развоя на събитията Джошуа ще доминира в първите рундове, но Кобрата започва да обръща мача след шестия рунд. Постепенно българинът се възползва от лошата кондиционна форма на шампиона и в крайна сметка слага точка на спора, нанасяйки му второ поражение в кариерата.

Към момента всичко това е само на компютърна игра, но не е изключено след месец и половина Пулев действително да стори наглед невъзможното и да нокаутира Джошуа.

В същото време в реалността Кубрат Пулев бе подложен на поредния допинг тест по време на високопланинската си подготовка на Белмекен. Това разкри самият боксьор със снимка в социалните мрежи.

Подобни статии

Top