Кубрат Пулев с мач в Щатите за световната титла - DC news

Кубрат Пулев с мач в Щатите за световната титла

Кобрата е провел неуспешни преговори за двубой с Тайсън Фюри през юли

Кубрат Пулев планира мач в САЩ, а амбицията му е той да бъде за световната титла. Кобрата посети Горна Оряховица, където се срещна с боксови таланти.

„Сега ще направим един мач в чужбина, в САЩ, но ще видим срещу кого. Никога не правя далечни планове. Аз съм все още в десетката в световната ранглиста и защо не следващият мач да бъде за световна титла. И този път вече да я спечелим, защото два пъти не успях. Но понякога Господ изпитва всеки един от нас – колко силно желае нещо. Когато човек си преследва мечтите до дупка и остане верен на себе си, природата го възнаграждава“, поясни той пред „24 часа“.

Той потвърди, че от щаба му са били в преговори за мач с Тайсън Фюри в Абу Даби през юли.

„Но те сега са в такъв момент, че не знаят точно какво да направят. Гледат да задържат титлата колкото се може по-дълго. Мениджърска игра, в бокса също са интереси и всеки избира това, което е в негов интерес“, охлади ентусиазма Пулев, който бе споменаван като потенциален съперник на Циганския крал.

„Всичко се заражда, когато човек има мотивация. За да има мотивация, не трябва да бъдем винаги концентрирани върху финансовата част, а върху любовта към бокса. Когато му се отдадеш, нещата се случват. Не след дълго този клуб ще има успехи и шампиони, които да направят Горна Оряховица още по-привлекателна“, обърна се Пулев към младите спортисти от боксов клуб Локомотив (Горна Оряховица). Той разгледа залата, раздаде автографи и дори размени няколко удара в кратък спаринг.

Източник: БГНЕС, 24 часа

Подобни статии

Top