Кубрат Пулев с обръщение към Кризисния щаб и управляващите (ВИДЕО)

Както може да се разхождат кучета, така да може спортистите да тренират индивидуално на открито, поиска най-добрият ни професионален боксьор

Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев се обърна с апел към Кризистния щаб и управляващите. Кобрата е на мнение, че трябва да се даде възможност да професионалните спортисти да тренират при определен зададен режим на открито, а не само да се подготвят по домовете си.

„Както се разрешава на хората да извеждат кучетата си при определени условия, така трябва да се създаде и режим сред професионалните спортисти да могат индивидуално да тичат в парка, в планината, да правят упражнения навън. Да има изисквания, ако е нужно да се въведат и конкретни часове, но нашата физическа подготовка е много важна“, сподели Пулев пред Boec.BG.

В последните проучвания на „Сова Харис“ Кубрат Пулев се нареди на трето място по одобрение за публична ангажираност в борбата срещу коронавируса, веднага след Венцислав Мутафчийски и Бойко Борисов.

Срещу кои боксьори освен Антъни Джошуа, Кубрат Пулев иска да се изправи на ринга? Този въпрос зададоха на Кобрата в предаването „Боец.бг“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

„С всички ми е интересно да се срещна на ринга – и с Уайлдър, и с Тайсън Фюри, и с другите в ранглистата. Имам желание, би било интересно и мога да ги бия всичките“, сподели Пулев.

Подобни статии

Top