Кубрат Пулев се завръща! (ВИДЕО)

Кобрата призна пред bTV, че следващият му мач ще бъде през лятото в Съединените щати

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев се завръща на ринга! 39-годишният българин влезе отново между въжетата около половин година след загубата си от Антъни Джошуа в мача за световните титли в тежка категория.

Това съобщи самият Пулев пред репортера на bTV Димитър Тасев, който отразява победата на Тервел Пулев в Дар Ес Салаам над Викапита Мероро и посещението на братя Пулеви в Танзания.

„Май или юни трябва да направя един мач в САЩ. Горе-долу имам яснота за противника, но няма да казвам, за да не ви подвеждам. Изобщо не съм спирал да тренирам“, заяви Кубрат Пулев.

За негов следващ съперник се спряга най-сериозно името на британеца Дилиън Уайт, който вече няколко пъти избягваше сблъсъка, защото не искаше мач в София.

Кобрата продължава да работи с промоутърската агенция „Епик Спортс“ на Джон Уърт и Ивайло Гоцев, които са партньори на бившия мениджър на Майк Тайсън – Боб Аръм. Неуредиците му с американската работна виза отдавна са изчистени и той ще се боксира в САЩ за първи път след кървавия мач с румънеца Богдан Дину през март 2019 година.

До края на тази година се очаква Кубрат и Тервел да се боксират и на територията на Танзания, където вече са големи звезди.

Подобни статии

Top