Кубрат Пулев: Ще бъде зверско шоу!

„Срещата с българската общност ме зареди, готов съм да победя всеки“, заяви Кубрата преди мача с Богдан Дину

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви, че очаква да се получи зверско шоу на неговия мач срещу Богдан Дину.

„Чувствам се перфектно, зареден, силен, здрав и с боен дух. Разбира се, че срещата с българската общност тук ме зареди. Винаги ме зареждат, защото приемат много лично моите победи и загуби“, коментира Пулев пред „Дарик“.

„Кени Адамс е по-скоро треньор на брат ми. Аз съм тук и с Ули Вегнер. Тренираме заедно в залата на „Top Rank“, с които подписах. Тренираме здраво. Трябва да победим! По друг начин правим нещата, защото концепцията е различна. Противникът ми предполагам, че вече е тук. Нямам представа и не мога да кажа съвсем точно.

На този етап не съм влизал в залата. Чувствам се добре. Целият тим на „Top Rank“ са много мили и учтиви. Работата е много добра комплектована. Има добра дисциплина“, добави Кобрата.

„Няма вече почти никакви билети. Ще бъде зверско шоу!

Аз съм близо месец вече тук и се аклиматизирах. Първите пет, шест, седем дни бяха по-трудни.

Не съм имал възможност да стигна до плажовете. Програмата е разчетена и нямам такова свободно време. Евентуално след мача. Сега съм се концентрирал върху мача.

Всеки един бой за мен е като мач за световна титла. Не трябва да губим. Трябва само да побеждавам.

Подобен тип събития от българин не е правено тук. Чувствам се много добре. Това ми дава още по-голяма мотивация да побеждаваме. Хъсът ми да победя е още по-голям.

Смятам, че българите, които ще напълнят залата ще се изкефят много. Аз съм се концентрирал върху мач. За мен не е проблем да се изправя срещу всеки. Казал съм, че съм готов да изляза срещу всеки. Всеки един от тях мога да победя. Знам какво мога. Когато съм подготвен добре, което е най-важното, мога да победя всеки“, каза още Кубрат Пулев.

Подобни статии

Top