Кубрат Пулев ще се бие с Милър в София!

Мачът, който ще излъчи официалния претендент за световната титла на IBF, ще се играе в София

Кубрат Пулев ще се бие с Джарел Милър в София. Победителят става задължителния претендент за световната титла на Международната боксова федерация IBF в тежка категория, като търга за организирането му спечели компанията „Епик Спортс“ на Ивайло Гоцев. Няма вероятност американецът Милър да се откаже от елиминационния мач с Пулев, както направи британецът Дилиън Уайт.

Гоцев разкри, че е говорил с промоутърите на Милър и те имат желание да проведат двубоя. Договорите вече се подготвят, а датата за провеждането му е 1-ви септември. Срещата ще е в София.

„В постоянен контакт съм с хората на Милър. Обсъждахме вариант двубоят да е в САЩ, но Милър все още не е толкова голямо име и спортните канали и боксовите мрежи в страната не са заинтересовани за отразяването му. Така че двубоят ще е в България на 1-ви септември. Червеният килим ще бъде опънат пред Милър и хората му в София и те ще усетят гостоприемството на българите и красотата на тази страна“, заяви Гоцев, цитиран от „Меридиан Мач“.

Самият Кубрат Пулев приветства американеца. Кобрата използва профила си в Туитър, както и официалната си страница.

„Щастлив съм да посрещна Джарел Милър-Голямото бебе в България. Това ще бъде възможност да направим страхотен мач помежду ни пред невероятните боксови фенове!“

Снимка: kubratpulev.com

Подобни статии

Top