Кубрат ще се бие през септември, Тервел – в Пловдив!

Курбат Пулев и приятелката му Андреа вече официално са разделени, съобщи певицата от страницата си във Фейсбук

Кубрат Пулев ще се бие през септември. Това разкри пред „България днес“ мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев.

Боят обаче ще се случи, ако лицензът на Кобрата бъде възстановен. В момента той изтърпява 6-месечно наказание заради скандалната целувка с Джени Суши.

Пулев ще се яви отново на изслушване пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 22 юли. Тогава ще трябва да покаже удостоверения, че е преминал курсове срещу сексуално посегателство. През последните седмици Кобрата чинно спази всички препоръки на комисията.

„Желанието ни е да представим доказателства, че сме изпълнили заданията – обясни Ивайло Гоцев. – Остава ни само последното заседание на комисията. Кубрат не е спирал да тренира. Беше на лагер в Майорка с Ули Вегнер. Нашата цел е да се бие през септември. Има варианти за доста добри противници, но всичко ще бъде уточнено след изслушването.“

Пулев ще пристигне в САЩ ден преди заседанието на комисията. При благоприятен изход той ще остане в Лас Вегас, за да продължи подготовката.

В същото време стана ясно, че наистина Кобрата и приятелката му Андреа официално са разделени. Ето какво написа певицата на страницата си във Фейсбук.


Неговият брат Тервел също се очаква да боксира през септември. Непобеденият боксьор в полутежка категория счупи ръка при при победата над Мич Уилямс през март.

„Тервел вече тренира на пълни обороти – добави Ивайло Гоцев. – Използва счупената ръка, която беше успешно оперирана. Все още не е ясно дали ще се бие в САЩ. Имахме планирана галавечер с негово участие в Пловдив. Тя все още е актуална, но тепърва ще вземаме решение.“

Подобни статии

Top