Кучетата – талисмани от пловдивския общински приют донесоха победа и на Локомотив

Димитър Илиев: Осиновявайте кученца, защото те заслужават дом и любов

Поредна победа донесоха кученцата от пловдивския общинския приют – този път на Локомотив (Пловдив).  В неделя играчите от пловдивския футболен гранд се изправиха срещу Локомотив (София), като преди началото на мача капитаните излязоха на терен с двама от обитателите на приюта.

„Призоваваме всеки, който има възможност да гледа кученце да го направи, защото тези животинки заслужават дом и любов. Надявам се с примера, който даваме да накараме повече хора да осиновяват кученца от приютите“, заяви капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев по повод кампанията „Доброто продължава“.

Това е поредният пловдивски футболен отбор, който се включва в инициативата на общинския приют в града, която има за цел да насърчи осиновяването на домашни любимци.

В приюта за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив са настанени 100 кучета, които очакват да намерят своето ново семейство, което да ги дари с много любов и грижи. Всички кучета са кастрирани и се предават на осиновителите с паспорт и чип. Приютът се намира на 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“, Пловдив. С неговите обитатели можете да се запознаете във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/833422206705265

Подобни статии

Top