Кучето Шери донесе награда на своя стопанин, ето как

Предметни награди бяха връчени на собственичката Юлия Лазарова

Регистрацията на домашния любимец на Юлия Лазарова в администрацията на район „Северен“ й донесе награди. Номерът в системата № 8450, под който бе регистрирано кучето Шери, порода френски булдог, се оказа печеливш от кампанията „Регистрирай куче и спечели награда 2019“, организирана от Община Пловдив.

Предметните награди бяха връчени на собственичката Юлия Лазарова лично от кмета на район „Северен” инж.Ральо Ралев.

Инициативата, наречена „Регистрирай куче и спечели награда” се провежда за пета поредна година. Насочена е към собствениците на домашни кучета, които стриктно спазват законовите разпоредби и надлежно декларират притежаването на домашното си куче. Целта на кампанията е да стимулира активността на собствениците на кучета в това им задължение.

При тази кампания собствениците на домашни кучета и котки, могат да заявят кастрация на своя домашен любимец с преференция срещу „талон за отстъпка“. За женските кучета и котки отстъпката е 35 лева, а за мъжките – 25 лева.

Желаещите да се възползват от условията по кампанията, могат да получат „талон за отстъпка” от Община Пловдив, Дирекция „Екология и управление на отпадъците”, или в съответната районна администрация по местоживеене.

Подобни статии

Top