Куклен организира „Забавления по време на карантина“  

Фотоконкурсът ще се проведе изцяло в интернет

Първото от поредицата събития, които Община Куклен организира изцяло в интернет, стартира  с фото-конкурс „ЗАБАВЛЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА“.

Фото-конкурсът се организира и посвещава на празника на детето – 1-ви юни. „Поради извънредните обстоятелства няма да можем да отбележим празника на площада, както всяка година. Времето прекарано вкъщи може да бъде оползотворено в творчество. Затова ще се забавляваме чрез вашите оригинални кадри, като акцентът ще е върху децата и веселите моменти прекарани с тях.“- уточняват от общинската администрация в Куклен.

Малки и големи деца  могат да се включат в надпреварата за най-добра рисунка. За участие в конкурса няма възрастови ограничения и няма ограничения за използвани материали – важни са желанието и талантът.

Очакват се творби от различните видове и жанрове на изобразителното изкуство, изпълнени с различни материали и техники-живописни, графични, пластични или смесени.

Снимки на своите рисунки в добро качество изпращайте на e-mail: mail@kuklen.org или оставете в административната сграда на община Куклен, като не забравяйте да ни оставите своите имена, възраст, имейл и телефон за връзка. Най-добрите произведения ще получат  награди, осигурени от Община Куклен.

За призовите места са предвидени са следните награди:

Първа награда -12“ таблет
Втора награда – аудио слушалки
Трета награда – Bluetooth колонка

Всички участници ще бъдат наградени с вкусни лакомства и изненади.

Снимки може да изпращате до 28 май.

Подобни статии

Top