Купете екип на Марица, помогнете на 4-годишната Ева от Асеновград!

Екипът ще бъде връчен на победителя лично от старши треньора на тима Борислав Караматев, събраните средства ще бъдат предоставени на семейството на Ева, която е със сарком на Юинг

Отборът на Марица (Пловдив) се включва в благотворителната инициатива за набирането на средства за лечението на 4 годишната Ева. Ако желаете да станете притежател на юбилеен екип на Марица, подписан от футболистите от представителния тим, участвайте в търга, който се организира. Началната цена е 50 лева. Търгът приключва в четвъртък (8 ноември) в 18:00 часа и ще бъде спечелен от този, който предложи най-висока цена. Екипът ще бъде връчен на победителя лично от старши треньора на тима Борислав Караматев. Събраните средства ще бъдат предоставени на семейството на Ева.

Участвайте в търга с предложения в коментарите под публикацията! Ако някой желае да дари сума за лечението на детето отделно от тази инициатива, може да го направи на посочената по-долу банкова сметка.

►Не за пръв път Марица участва в подобна благотворителна кампания, а феновете на клуба са доказали, че носят добри, състрадателни сърца. Нека помогнем на Ева и нейното семейство в тежката борба!

►Малката Ева е със сарком на Юинг. Само на 4 годинки… На тази крехка възраст това дете се налага да се бори с агресивен рак на главата. Вместо да тича по пясъчници и площадки, да ходи на детска градина Ева е затворена в болничната стая. И вече оперирана на главичката…. Едва ли можем да си представим какво е в сърцето на една майка, която има дете с диагноза агресивен злокачествен рак на главата Трудно можем да си представим как света около нея се е сринал след диагностицирането и колко боли, колко сълзи са изплакани… Дано никога никой родител не е на тяхно място.

Всеки един родител би продал живота си, за да откупи здравето на детето си, сигурен съм, но това не се купува. В техния случай – НЕ. Защото струва много пари, пари с които родителите не разполагат. Тези хора днес са на колене, те не ви молят да помогнете на дъщеричката им с дарения, те ви умоляват. Вие сте единствения шанс на Ева да пребори коварния сарком и да живее. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
Ева заминава след седмица за Германия на изследвания, започва химиотерапия и след лекарския консилиум ще получи цялата оферта за лечение. Момиченцето разполага само с 11 000 лева събрани от роднини и приятели. Курса на една химиотерапия струва 8 000 лева. Всеки лев в момента е безценен и приближава Ева до здравето.

Свидетели сме, че мнозина дължат живота си на познати и непознати хора, на протегната в труден момент ръка. Ние сме част от едно добро дело – да спасим живота на Ева. И се надяваме то да докосне всеки един от вас! Нека станем малко по – добри не само на думи, а и на дела. Да дарим от себе си и да помним , че колкото повече даваме, толкова повече имаме!

Застраховка здраве няма! Днес е Ева, а утре? …

Да почувстваш чуждата болка и да я направиш своя…

1 2

Подобни статии

Top