Лъчезар Балтанов се завърна в Ботев! (ВИДЕО)

Към „канарчетата“ се присъедини и Точукву Нади, който подписа договор още през лятото, отборът лети за Дубай в събота през нощта

Отборът на Ботев (Пловдив) стартира зимната си подготовка. Тази сутрин „жълто-черните“ направиха първата си тренировка за 2022 година, която протече изцяло във фитнеса.

В 14:30 часа започна първото занимание на терен, което премина при засилен медиен интерес. В минутите преди тренировката наставникът на „канарчетата“ Азрудин Валентич даде пресконференция за представителите на медиите.

Подготовка с пловдивчани започна Лъзечар Балтанов, който обра овациите на събралите се фенове около терена. С „жълто-черните“ тренировки стартира и Точукву Нади, който още през лятото подписа договор с пловдивчани.

„Лъчезар Балтанов е добре познат и е любимец на феновете. разговарях с него и той ще има 2 седмици време да ме убеди, че ще бъде полезен на отбора и с него ще бъдем по-добри. Надявам се това да се получи.

Що се отнася до Брахими, вярно е, че се интересуваме от него. Той има добра скорост и техника, но преговорите не са завършили“, уточни Азрудин Валентич.

Отборът на Ботев ще отпътува за подготвителния си лагер в Дубай в късните часове тази събота. Полетът на „канарчетата“ за Дубай е планиран за 23:45 часа от Терминал 2 на Летище „София“.

„Жълто-черните“ ще бъдат две седмици в арабските емирства, като ще изиграят две много престижни контроли. Първата от тях е на 15-ти януари срещу Легия (Варшава), а втората е на 22-ри януари с руския гранд Зенит (Санкт Петербург).

Пловдивчани планират завръщането си от Дубай за 23-ти януари, като след подготовката в арабските емирства „канарчетата“ ще се готвят изцяло в Пловдив.

 

Подобни статии

Top