Лъчо Балтанов: Надявам се момчетата да победят Левски - DC news

Лъчо Балтанов: Надявам се момчетата да победят Левски

Нашата публика е уникална, не бива да се правят драми от 1-2 загуби, дано Ботев да се стабилизира, заяви освободеният капитан на „канарчетата“

„Не си тръгнах по собствено желание от Ботев, но не очаквайте да кажа лоша дума за клуба“. Това заяви в интервю за БНР Лъчезар Балтанов. Капитанът на футболния Ботев (Пловдив) изненадващо бе освободен от клуба дни преди мача с Левски от седмия кръг на футболното ни първенство. Заедно с Балтанов от Пловдив си тръгна и Иван Бандаловски, а преди това договора си с клуба разтрогна и Антонио Вутов.

„Няма фаворит в този мач. Срещу Левски винаги е било трудно. На Коматево обикновено сме побеждавали Левски. Надямам се момчетата да се мотивират, да се отърсят от напрежението и да спечелят срещу Левски. В тима мисля, че има много добри футболисти. При първия съдийски сигнал всички ще забравят за проблемите си и ще дадат всичко от себе си, за да спечелят мача с Левски.

Винаги феновете на Ботев са правили добра атмосфера. На Коматево няма много места, но винаги сме усещали подкрепата на привържениците ни.

За 7 години в Ботев съм имал много хубави моменти, но и лоши. Няма да кажа лоша дума за Ботев. Дано се намери стабилност в тима, защото това ще се отрази за доброто представяне на Ботев. Да има човек, който ще помага, за да може Ботев да се бори за призовите места в първенството. Никой не ми е дал обяснение защо си тръгвам. Казаха ми „Така трябва да бъде“.

Надявам се Ботев да се стабилизира. Пазя отлични спомени от престоя си в Ботев. Не бива обаче да се правят драми от една или две загуби. Да се дават крайни оценки кой става и кой не“, каза Лъчезар Балтанов.

Подобни статии

Top