Лъчо Балтанов: Трудно ще бъде, но имаме сили за вземем Купата!

Капитанът на Ботев (Пловдив) се надява след 13 май тренировките в България да бъдат възобновени

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов коментира представянето на отбора през пролетта и как прекарва времето си без мачове.

„Доста е тежка тази ситуация. Надявам се, че към 13 май действително ще започнем тренировки и ще може първенството да продължи и да завърши нормално. Важното е да започнем да играе, защото един месец си стоим по домовете и нищо не правим“, каза халфът пред „Тема Спорт“.

„В момента си говорим теоретично, нямаме никаква идея какво ще се случи. Нека се овладее положението и тогава да кажат от правителството и щаба как да се процедира. За никого не е добре прекъсването. За всеки играч е тежко. В крайна сметка искаме да прави това, за което сме учили и тренирали години наред“, добави още той.

„Не мисля, че имаме психологическо предимство спрямо ЦСКА за Купата. Онзи полуфинал все пак беше миналата година и вече няма толкова значение. Мина доста време, а дали ще имаме предимство – ще видим като дойдат мачовете. Стигнахме до полуфинал, което е хубаво. Дано да си играем силно двубоите и да спечелим трофея“, завърши Балтанов.

Подобни статии

Top