Ламбо, Аня Пенчева и „Актрисата“ закриват „Сцена на кръстопът“

Въпреки здравословното си състояние Мастера обеща да играе на пловдивска сцена

Закриват Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът“ днес със спектакъла „Актрисата“. Постановката е с участието на Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и с артистичния директор на фестивала Стефан Данаилов.

Въпреки операцията и здравословното си състояние Мастера обеща да играе на пловдивска сцена много, преди откриването на фестивала. Очаква се закриането на „Сцена на кръстопът“ днес да привлече много зрители и почитатели на Мелпомена.

„Актрисата“ на много награждавания и шумно аплодиран по света и в България драматург Питър Куилтър е комедия, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лидия Мартин, в  чиято „кожа“ влиза знаменитата Аня Пенчева, иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната ѝ се „завихрят“ шеметни  ситуации, предизвикани и от шеметния ѝ живот на сцената и извън нея.

Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният  по-млад бивш съпруг Пол(Кирил Ефремов) и настоящият ѝ застаряващ годеник Чарлз (Стефан Данаилов), синът ѝ Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър(  Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си.

Специални изненади за най-ревностните фенове е подготвил екипът на арт директора Стефан Данаилов.

Подобни статии

Top