Ламбо с обръщение към Асеновград

Специално обръщение към гражданите на Асеновград ще бъде прожектирано по време на представянето на книгата за Стефан Данаилов „Романът на моя живот“.

Книгата, посветена на великата кариера на българската легенда продължава своето национално турне.

Журналистът и автор Георги Тошев гостува тази вечер в града край Чая, за да разкаже за създaването на едно от най-продаваните заглавия в страната.

Пред асеновградчани той ще представи и филма „Монопол“,  заснет по повод 75-тата годишнина на най-емблематичната ни кино звезда. Лентата показва днешния ден на актьора Стефан Данаилов, както и кадри от култови негови превъплъщения в киното.

Издадена в навечерието на  юбилея миналата година „Романът на моя живот“ бързо се превърна в една от най-търсените и продавани книги.

В нея са публикувани неизвестни досега подробности от живота на големия Стефан Данаилов, забавни истории от снимачната площадка, разказ за политическите битки на актьора.

От страниците Стефан Данаилов припомня срещите си с редица лидери от близкото минало и настоящето, а не на последно място отбелязва какво му носи преподаването и студентите като вдъхновение.

Актьорът споделя, че съпругата му Мария винаги ще остане на първо място в сърцето му, без да отрича, че в живота си е имал и други жени.

Макар да е дискретен в подробностите, „Романът на моя живот“ хвърля светлина върху отношенията му с Ирен Кривошиева, с Невена Коканова, с Аня Пенчева и с най-популярната актриса на полското кино Барбара Брилска.

„Романът на моя живот“ е написана в съавторство с журналиста и продуцента Георги Тошев, а дизайнер на книгата и корицата е Тодор Манолов.

Представянето е тази вечер от 17:30 часа в Градската библиотека „Паисий Хилендраски”. То е част от програмата на Дните на книгата в Асеновград.

Подобни статии

Top