Лазар Лазаров вече не е част от ВК Марица (Пловдив)

Специалистът спечели титла и купа с „жълто-сините“ в дебютния си сезон като старши-треньор

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Лазар Лазаров вече не е част от клуба. Лазаров изведе маричанки до шампионската титла в НВЛ и Купата на България през изминалия сезон, тимът участва и в груповата фаза на Шампионската лига. Това беше и дебютния сезон на Лазаров като старши-треньор.

Лазар Лазаров е част от щаба на селекционера Иван Петков в женския национален отбор за предстоящите мачове от Златната Европейска лига и мачовете от Европейското първенство, на които Пловдив ще бъде домакин.

„Искам да благодаря на всички, че бяхме заедно през този уникален от всякакво естество сезон. За мен беше едно невероятно изживяване да бъда част от вашето Семейство през тази година. Казвам Семейство и го казвах неколкократно през целия сезон не просто ей така. За мен Марица не е само работно място на всеки един от нас, а и кауза и място където те карат да се чувстваш част от нещо повече, част от колектив, който си помага в трудните моменти и който празнува свойте върхове – заедно. Благодаря за невероятния шанс и доверие! За мен беше чест и привилегия да се докосна до вашето Семейство“, написа Лазар Лазаров.

Подобни статии

Top