Легендата Теди Атлас: Джошуа имаше късмет, че срещу него бе Пулев! (ВИДЕО) - DC news

Легендата Теди Атлас: Джошуа имаше късмет, че срещу него бе Пулев! (ВИДЕО)

Еди Хърн: Дори и с нокаут не можахме да затворим голямата уста на Боб Аръм и човека му

Теди Атлас разкритикува Кубрат Пулев. Легендарният боксов треньор и член на боксовата „Зала на славата“, който е извеждал 18 състезатели до световната титла и е бил част от екипа на Майк Тайсън, смята, че българинът е оказал много слаба съпротива на Антъни Джошуа в битките за световните титли на WBA, WBO и IBF в тежка категория в Лондон.

„Джошуа имаше късмет, че се би с Пулев. Кубрат не бе толкова труден противник. Той е на 39 години, показваше силна брадичка, когато искаше, но няма инстинкти. Пулев реагираше зле на ударите, които летяха върху него. Изглежда, че Пулев въобще не бе подготвен за тази битка. Той ми приличаше на робот.

Когато Пулев искаше, той успяваше да се справи с тежките удари на Джошуа, но в първите рундове обръщаше гръб… Никой нямаше да оспори, ако реферът беше спрял битката в този момент. Кубрат се загуби в мача, той не знаеше какво да прави. Според мен, той оказа много малко съпротива.

Пулев се опита да нанесе удари, но не му беше лесно да се измъкне от тези на Джошуа. В тази битка можеше да се види и несигурността на Джошуа. Това се виждаше по време на цялата битка. Британецът не си възвърна напълно самочувствието „, каза Теди Атлас в ефира на подкаста THE FIGHT with Teddy Atlas.

В този двубой на 12 декември Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в 9-ия рунд.

Британският промоутър на Антъни Джошуа Еди Хърн също говори за представянето му в битката срещу Кубрат Пулев.

„Намирам го за смешно. Боб Аръм каза, че Кубрат Пулев ще унищожи Джошуа и бла-бла-бла. А после, Пулев не спечели нито един рунд и загуби с нокаут, а Аръм каза, че не е впечатлен от представянето на Антъни.

„Абсолютно никой не иска да отдаде на Джошуа дължимото за неговата победа. Но така е устроен светът, когато си на върха“, заяви Еди Хърн пред авторитетният сайт Boxing Scene.

Подобни статии

Top