Легенди и общественици откриха изложбата „110 години Ботев Пловдив“

Куратор е фотографът Минко Михайлов, наградиха с плакети заслужили легенди на „жълто-черния“ клуб

Навръх 3-ти март бе открита фотоизложба, посветена на 110 годишнината на Ботев (Пловдив). Това е първото от поредицата събития през юбилейната година.

Малко след 10:00 часа в галерия „Капана“ стартира церемонията по официалното откриване с участие на организаторите от ПФК Ботев Пловдив, Сдружение ПФК Ботев и куратора на изложбата Минко Михайлов.

Водещ на събитието бе Валери Станков, а множество легенди на „жълто-черния“ клуб и общественици уважиха церемонията. Сред гостите бе и треньорът на мъжкия отбор на „канарчетата“ Азрудин Валентич.

След встъпителните речи, дойде ред и на емоционалната част, при която заслужили легенди на „жълто-черния“ клуб бяха наградени с плакети. Футболисти на пловдивския тим от различни поколения получиха уважение и аплодисменти за заслугите си към най-стария футболен клуб.

Фотоизложбата, която се намира в галерия „Капана“ на адрес ул. „Райко Даскалов“ №29, ще продължи до 15-ти март, като входът е свободен. Изложените фотографии проследяват процеса на израсване на Ботев през годините.

Подобни статии

Top