Легенди против идеята Александър Димитров да стане национален селекционер - DC news

Легенди против идеята Александър Димитров да стане национален селекционер

То и магарето иска да бъде кон, ама не е, заяви Чавдар Цветков

Футболни легенди се обявиха срещу анонсирания като сигурен избор на досегашния селекционер на младежите Александър Димитров за нов наставник на мъжете.

„Това е смешно и абсурдно. Наистина ще бъде гавра, за която може да ни се подиграват. Аз този човек не го знам какво е направил. Нека първо се докаже на клубно ниво. Няма как да качим младежите при мъжете и да очакваме някакъв успех. Най-много да бием пак Гибралтар. Това, че имаш желание, не означава, че може да бъдеш назначен. То иска магарето, ама не е кон, нали?!“, коментира Чавдар Цветков.

„Това е несериозно. Преди всичко трябва да има ясен критерий и правила.Да има конкурс. Треньорите в България също трябва да имат думата. И аз имам самочувствието, че мога да водя Барселона, но не ме канят“, казва Емил Велев – Кокала, последният треньор извел Левски до шампионска титла.

„Трябва да има правила и конкурс. Опитът е ключов. Никой не тръгва да подмладява така националния отбор“, смята Пламен Гетов.

„Този не съм го чувал. По-младите може и да го знаят, но аз въобще не съм го чувал. Това е моят коментар“, завършва темата Петър Жеков, който подкрепя тезата, че за да има силен национален отбор, трябва повече българи да играят в клубовете си.

Подобни статии

Top