Лекар надруса 18-годишна моделка с няколко вида наркотици, тя почина (СНИМКИ)

18-годишно момиче

от руския град Архангелск след една нощ в американския спортен бар отиде в дома на човек, който й дал психотропна субстанция. В къщата му Олга Лангил употребила няколко вида наркотици наведнъж. На другата сутрин я намерили мъртва, пише NY Post, цитиран от Blitz.bg

Лекарят от спешна помощ, 41-годишният Невал Парих се срещнал с 18-годишната Олга в бар в курортния град Форт Лодърдейл, Флорида.

И двамата не искали

да прекъсват купона и отишли в апартамента на мъжа, където лекарят предложил на момичето избор измежду различни видове наркотици. Сред тях имало кокаин, екстази, фентанил и ксанакс.

Трупът бил отведен

до съдебните експерти и лекарят дава доказателства. „Бяхме се забавлявали, но след това тя заспа дълбоко. Оставих я да спи в леглото ми, а аз легнах на дивана. Сутринта исках да я събудя, но тя вече бе мъртва“, споделя докторът.

Сега на страницата

на Олга във Facebook нейни близки са пуснали публикацията с молба към свидетелите да отидат в полицейското управление, за да потвърдят или отрекат версията, че сексът между двойката бил по взаимно съгласие.

Top