Лекция за успешен бизнес в България ще се състои утре в ПУ „Паисий Хилендарски“ - DC news

Лекция за успешен бизнес в България ще се състои утре в ПУ „Паисий Хилендарски“

Лекторите са Бояна Мерджанова и Добринка Иванова-Велева

Две успешни дами ще разкажат утре за жените в бизнеса по време на второто събитие от форума „Светът на предприемача“. Лекцията им ще се състои утре, 4 май 2022 г. от 16:00 часа в 6-та аудитория на Ректората на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, съобщиха от висшето училище.

Лекторите са Бояна Мерджанова,  която е успешен предприемач и мениджър от 15 години, и Добринка Иванова-Велева – развила успешен бизнес в Англия, но решила да продължи пътя си в България, след като се завърнала в родината със семейството си. Причината за това, казва тя, е, че „средата за бизнес и всичко в България се е подобрило“.

Събитието ще бъде излъчвано на живо на фейсбук страницата на Technology Transfer Office – TTO. Форумът е част от Start-up Academy – платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект.

Програмата на „Светът на предприемача“ влючва разнообразни мероприятия, които са насочени към възможностите за създаване на предприемаческа култура и умения сред студенти и преподаватели на ПУ „Паисий Хилендарски“, тъй като няма нищо по-мотивиращо от добрия пример, подчертават организаторите.

Top