Левски и ЦСКА наддават за Кристиан Димитров

Ето какво заяви наставникът на „армейците“ Любослав Пенев

Има ли ЦСКА договорка с Ботев (Пловдив) за Кристиан Димитров – този въпрос беше зададен на треньора Любослав Пенев по време на вчерашната му пресконференция. Ел Голеадор не отговори пряко, но и не отрече, съобщава novsport.com.

„Няма да влизам в конкретика. Тиражира се доста информация, свързана с много клубове и играчи. Когато нещо стане факт, тогава ще го коментираме. Да, не е тайна, че наблюдаваме много футболисти, както от чужбина, така и от българското първенство“, заяви Пенев.

Информацията, касаеща ЦСКА и Кристиан Димитров, беше публикувана преди десет дни от пловдивска медия. Тя гласеше, че армейците са се договорили за неговия трансфер с Ботев, а самият играч е приел условията от Борисовата градина. Твърди се, че Димитров от лятото ще премине в ЦСКА. Публикацията обаче не е потвърдена на този етап.

В същото време от Левски не крият интереса си към младия защитник. Давид Яблонски най-вероятно ще си тръгне от „Герена“ и Георги Дерменджиев ще има нужда от негов достоен заместник. „Сините“ ще отправят нова оферта за него през летния трансферен период.

Подобни статии

Top