Левски иска Бирсент Карагарен

„Сините“ предлагат на Локо да си поделят бъдеща трансферна сума за национала при продажба в чужбина

Селекцията в Левски далеч не е приключила, пише „Тема Спорт“. Заради изключително слабото начало на първенството „сините“ бързат да подсилят отбора. Те наредиха три поредни загуби на старта и са на последно място в класирането. От „Герена“ преговарят за привличането на национала Бирсент Карагарен, както и за северномакедонски защитник.

Очаква се развитие около трансферите на двамата в Левски да има през следващата седмица. „Сините“ са в контакт с ръководството на Локомотив (Пловдив) за десния флангови играч Бирсент Карагарен. В последните три сезона Карагарен е сред най-постоянните футболисти на „черно-белите“. Той може да пристигне на „Герена“ без дори за него да бъде плащана трансферна сума. За сметка на това обаче Левски и „черно-белите“ ще делят 50 на 50 парите от евентуална негова продажба в чужбина.

Към футболиста на Локомотив (Пловдив) има интерес и от няколко турски клуба.

Наред с това Левски иска да подсили защитата. Клубът води преговори със северномакедонски централен бранител. Въпросният играч е съгласен да премине на „Георги Аспарухов“. Очаква се да бъдат уточнени последни условия, преди набелязаният официално да стане играч на столичани.

Подобни статии

Top