Левски отбеляза 109-ата си годишнина (СНИМКИ И ВИДЕО) - DC news

Левски отбеляза 109-ата си годишнина (СНИМКИ И ВИДЕО)

Наско Сираков не присъства на поднасянето на венци и цветя

Представители на ръководството, мъжкият представителен отбор, начело със старши треньора Елин Топузаков, деца от академията, ветерани, служители и привърженици на Левски отбелязаха днес 109-та годишнина от основаването на футболния клуб.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не присъства на събитието, което бе уважено изпълнителния директор Даниел Боримиров и бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков, който дойде в компанията на баща си – легендата на клуба Кирил Ивков.

Сред присъстващите при поднасянето на венци и цветя на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София бе и бившият собственик на клуба Тодор Батков.

„Днес отброяваме 109 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб Левски.

109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра. 109 години, в които името ни задължава.

Честит празник, левскари“, написаха от клуба на официалната си уебстраница.

Днес, по случай 109 години Левски, в официалния магазин на клуба на „Герена“ феновете ще могат да се срещнат и да вземат автографи от Хосе Кордоба и Билал Бари (от 13 до 14 часа), както и от Пламен Андреев и Патрик-Габриел Галчев (от 14 до 15 часа).

Източник: БТА, ПФК Левски 1914

Подобни статии

Top