Левски посрами България! „Сините“ с голям резил 0:4 от АЕК Ларнака (ВИДЕО)

Петър Хубчев се прави на ударен след общия резултат 0:7 пред невинните погледи на децата от школата

Левски записа исторически резил в Европа! „Сините“ загубиха с 0:4 реванша от втори квалификационен кръг на Лига Европа срещу АЕК Ларнака и след 0:3 в първия мач отпадат безславно от турнира.

Капитанът на АЕК Иван Тричковски заби и четирите попадения във вратата на българския тим.

Това беше една тежка вечер за всички деца, които изгледаха уникалния провал на „Герена“. Както е известно тимът на Петър Хубчев е наказан и според разпоредбите на УЕФА на трибуните бяха допускани само групи от малчугани до 14 години с придружител.

Досега само още веднъж Левски е губил с 0:4 у дома в евротурнирите. Това се случи през 2009 година, но тогава съперник все пак беше италианския Лацио.

Не, трудно за позитиви да се говори при този резултат. Видяхме и такива, да, но най-хубавото беше, че в този турнир свърши наказанието на отбора да играе без публика”, заяви Хубчев за DIEMA SPORT.

„Много са грешките, които видях – и технически, и тактически. Не е редно сега да ги коментирам.”

„Найджъл Роберта? Не ми се видя много добре, знам какво може. От друга страна, трябва да го оправдая, че има една тренировка с отбора. Колкото до пропуска, ние така си представяхме нещата – да вкараме бърз гол. Много бързо обаче угасна тази възможност.”

„Не знам колко време ще отсъства Хали Тиам. Докторът каза, че не е лека контузия.”

„След като отбелязаха първия гол беше повече от ясно, че много, много трудно ще постигнем нещо.”

„Аз не бих искал се концентрираме върху един футболист. Ще се опитаме така да направим, че отсъствието на един или двама да не влияе. По същия начин трябва да действаме и с Тиам.”

„Толкова деца, даже и повече, трябва да има по всички мачове в България. Колкото повече деца идват на стадиона, толкова по-добре за този спорт.”

„Мен сега ме интересува мачът (срещу Царско село – б.р.), който е след три дни”, завърши Хубчев.

Подобни статии

Top