Левски с нова коледна офанзива за Неделев и Кристиан Димитров

Петър Хубчев не се е отказал от двамата, но по-близо до „Герена“ изглежда е централният защитник на Ботев (Пловдив)

Ударната селекция на Левски за атака на титлата напролет продължава с пълна сила. След привличането на националите Симеон Славчев и Деян Лозев се заговори и за очакваното подписване с класен млад футболист от Холандия. Продължават и опитите за трансфер на двама от най-конвертиуемите играчи на родния пазар – Кристиян Димитров и Тодор Неделев от Ботев (Пловдив), пише novsport.com.

Засега като по-възможно се счита привличането на защитника, който направи истински фурор с изявите си през последните две години. Що се отнася до Неделев, то самият футболист засега отказва категорично да премине в друг български отбор. Очаква се преговорите между двата клуба да продължат между коледните и новогодишните празници и в първите дни на 2020 година да стане ясно дали сделката ще се осъществи.

Възможно е Левски да се раздели с някой от сегашните си халфове, като най-близо до изхода на „Герена“ са Мазурек и Нашименто. Съществуват варианти някой от тях да бъде продаден по време на зимния трансферен прозорец.

Подобни статии

Top