Лили Иванова: Битката на тази земя е валидна за всичко! (ВИДЕО)

Примата на българската естрада честити рождения ден на любимия си Левски, но вижте кой пя за „сините“

Примата на българската естрада Лили Иванова честити рождения ден на любимия си Левски. Вчера „сините“ отпразнуваха  106 години от основаването си, като дори се очакваше емблематичната си изпълнителка да пее във виртуален концерт. Финансовото положение на клуба явно не позволи осъществяването на тази идея.

Честит празник на всички футболисти от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI и на всички левскари!

Битката за съществуване на тази земя е валидна за всичко! Най-прекрасната й част е победата! Пожелавам Ви я от цялото си сърце и само напред! Бъдете здрави!
Много щастие !“

Иначе в официалния канал на Левски бе публикуван специален видеоклип, чрез който клубът иска да се отблагодари на „сините” фенове за подкрепата.

„Не сме видели началото… Просто, защото не сме били родени! Няма да видим и края… Просто, защото никога няма да се предадем! Този видеоклип е нашата малка, но искрена благодарност към всички „сини“ сърца, които не спират ден след ден да разпалват огъня на левскарщината! Проектът е по идея на Ивайло Цветков-Нойзи и е заснет от известния кинорежисьор Лъчезар Аврамов, с помощта на Димитър Стоянович. И тримата са потомствени левскари и създадоха видеото безвъзмездно. Също както оперният певец Александър Крунев и малкият Никола Коцев, който тренира в школата на клуба. Благодарим ви, ЛЕВСКАРИ! Честит празник!“.

Подобни статии

Top