Лили Иванова отново с цветя на паметника на Тодор Колев в Шумен (СНИМКА) - DC news

Лили Иванова отново с цветя на паметника на Тодор Колев в Шумен (СНИМКА)

Градът има специално място в сърцето на поп примата. Тя винаги поднася цветя на паметника на своя приятел и колега

Примата на българската естрада завладя и публиката в Шумен! Концертът в града бе 27-ят от Национално турне 2022 на поп примата.

По традиция Лили остави и цветя на паметника на великия Тодор Колев в Шумен, пише „Епицентър“.

„Поклон пред големия и незабравим български артист Тодор Колев!“, написа примата в социалната мрежа, добавяйки фотос, на който се виждат многобройните свежи цветя, оставени от екипа й.

Същата вечер бе и концертът на Лили в залата на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“. Примата и изпълнителите от нейния бенд бяха посрещнати с бурни аплодисменти от публиката, пред която представиха богат репертоар.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от „Ли Оркестра“ и триото „ЛаТиДа“ (беквокали). Заедно с тях тя изпя песни от последния си миниалбум „Чуй душата ми“, както и част от хитовете си, сред които „Свири, щурче“, „Детелини“ и „Панаири“. Много от зрителите не спряха да пеят през целия концерт. След финалното ѝ изпълнение овациите за примата не стихваха дълго време и тя подари на почитателите си в залата нови изпълнения, като излезе на бис.

„Много съм щастлива винаги, когато идвам в Шумен. Тук е роден големият български артист Тодор Колев„, каза по време на концерта Лили Иванова, след което последваха аплодисменти. „Надявам се, че тези аплодисменти ще стигнат при него“, допълни тя.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. При гостуванията си в родния град на Тодор Колев тя се покланя и поднася цветята от концертите си пред паметника на големия български артист, неин добър приятел и колега.

Сега до нея, в качеството на асистент, е друг шуменец – Николай Недеков, който организира културни събития, включително концертите и турнетата на Лили Иванова през последните години.

По-късно Лили отново благодари за емоцията на публиката в социалната мрежа:

Подобни статии

Top