Лили Иванова подари цветята от феновете си на медиците от Александровска болница (СНИМКИ)

Певицата изпрати букетите си на лекарите, които са на първа линия в борбата с коронавируса

Примата на българската естрада Лили Иванова дари на лекарите от Александровска болница, които са на първа линия в борбана с коронавируса всички цветя, които й бяха подарени по повод рождения й ден вчера.

Легендарната певица публикува снимки с дарението в официалната си страница във Фейсбук. Ето какво написа тя в социалната мрежа:

„Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич! Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието!

Отново – респект!“

1 2

Подобни статии

Top