Лили Иванова с награда за най-голям блъгарски поп изпълнител за всички времена от БГ Радио (ВИДЕО) - DC news

Лили Иванова с награда за най-голям блъгарски поп изпълнител за всички времена от БГ Радио (ВИДЕО)

„Молец“ с най-много награди от пищната церемония в Колодрума

Примата на българската естрада Лили Иванова получи специална награда за най-голям български поп изпълнител за всички времена. Това стана снощи по време на церемонията за връчването на годишните награди на БГ Радио, която се проведе в зала Колодрума в Пловдив.

Водещ на грандиозната церемония бе актьорът Юлиян Вергов, който с неповторимия си стил и хумор успяваше да разсмее многохилядната публика в залата.

Тази година церемония по награждаването се превърна в незабравимо музикално преживяване не само заради прекрасния звук и чудесната селекция от певци и изпълнители, които излязоха на сцената, но и заради невероятната атмосфера в самата зала, създадена от публиката, жадуваща да чуе най-добрите български песни и да види звездите на българската поп и рок музика у нас. Зрителите непрекъснато аплодираха своите любимци, притихвайки по време на техните изпълнения и награждавайки ги с любовта си след тях, както и по време на награждаването им.

Над 40-метровата сцена с 360° видимост бе иновацията на наградите. И макар че звезди и фенове бяха разделени от подиума, а много често изпълнителите и награждаващите бяха обърнати повече към колегите си и официални лица и стояха с гръб към почитателите си, целта на организаторите – да се предостави видимост от всяко място, беше постигната.

Залата избухна в бурни аплодисменти още в началото на церемонията, когато на сцената излезе несравнимата Лили Иванова. Публиката полудя, а после запя заедно с любимата на всички поколения певица, чийто глас изпълни залата и докосна всички сърца в Колодрума.

След това на сцената излезе директорът на БГ Радио, който връчи специалната награда на иконата на българската естрада, аплодирана в продължение на поне десетина минути от публиката.

„Благодаря много на моите приятели от БГ Радио, за тази статуетка. Това е една скъпа награда за мен, но най-скъпата ми награда сте вие –  моята публика“, каза развълнуваната Лили, след като получи наградата. А публиката отново я възнагради с аплодисменти, като се взриви в момента, в който певицата затича по сцената.

1 2 3 4

Подобни статии

Top