Локо чака отговор от Димо Бакалов

Ванчо Траянов играе последните си мачове за „черно-белите“

Локомотив (Пловдив) отправи ново предложение за договор на Димо Бакалов. Към момента обаче шансовете на „черно-белите“ да задържат играча и за следващия сезон не са толкова големи, пише „Тема спорт“.

Контрактът между двете страни изтича през лятото. Той обаче още не е подновен. През този сезон 29-годишният флангови нападател е основен реализатор на отбора. Той има 7 гола и 2 асистенции в 23 шампионатни мача. Бакалов изгради отлично партньорство с капитана Веселин Марчев. Точно от тях двамата идват и най-големите опасности пред противниковите врати.

През есента крилото бе изкушавано и от други отбори. Той обаче реши да остане лоялен с железничарите и обяви, че ще изпълни договора си докрай. И докато желанието на треньора Бруно Акрапович е Бакалов да преподпише с клуба, то последните си мачове с раираната фланелка играе Ванчо Траянов. През месец август македонецът ще навърши 40 години. Неговият втори престой на „Лаута“ започна през лятото на 2014 година. До есента той бе титуляр. С идването на Акрапович обаче нещата се промениха. Босненецът започна да подмладява състава и в него няма да има място за дефанзивния халф.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top