Локо набеляза Димо Бакалов

Нападателят бе част от „черно-белите“ 3 сезона преди да бъде привлечен от шампиона Лудогорец, а после в Берое

Локомотив (Пловдив) проявява сериозен интерес към нападателя на Берое Димо Бакалов. Договорът на футболиста със заралии изтича в края на сезона. На този етап „зелено-белите“ нямат намерение да му предлагат нов, пише „Тема спорт“.

Бакалов премина под Аязмото преди началото на настоящата кампания. Тя обаче не е от най-успешните за него. Записал е едва 349 минути в 13 мача в елита, като не е отбелязал гол. При Димитър Димитров-Херо бе със статут на резерва, въпреки че дойде от шампиона Лудогорец, където се оказа ненужен след края на миналия сезон.

„Лаута“ е познато място за Димо Бакалов. Той носи черно-белия екип три сезона. 32-годишният футболист направи тогава добро впечатление и бе привлечен от разградчани.

Играчът все пак има някаква надежда, че с оглед промяната в политиката на заралии може и да остане. Привличането на централен защитник пък е приоритет в лятната сеелкция на Локомотив (Пловдив). Почти сигурно от „Лаута“ след края на сезона си тръгват Даниш Алмейда и Лукас Масоеро, тъй като договорите им изтичат през лятото.

Снимка: LAP.bg

Подобни статии

Top