Локо и Ботев в битка за Румен Руменов от Етър

Новакът Арда (Кърджали) също желае полузащитника

Локомотив (Пловдив) е поредният клуб, който е отправил предложение към офанзивния халф на Етър Румен Руменов. “Черно-белите” искат 26-годишния футболист за заместник на прекратилия състезателната си кариера Георги Илиев. Именно Руменов е едно от челните имена в списъка с евентуални попълнения за средата на терена. Той обаче има доста оферти и все още не е решил къде да продължи кариерата си.

Един от кандидатите е другият пловдивски елитен тим – Ботев. Предложение има също от новака Арда (Кърджали), а и ЦСКА обмисляше дали да си върне Руменов, но това едва ли ще се случи, пише „Тема спорт“.

През последните 2,5 години той беше част от Етър, който придоби изцяло правата му от “армейците”. Сега обаче по всичко изглежда, че Руменов напуска стадион „Ивайло“. Очаква се той да разтрогне или бъдещият му клуб да плати трансферна сума, тъй като договорът му с „болярите“ е до лятото.

„Не е вярно, че съм разтрогнал с Етър. Още не съм напуснал. Ще видим какво ще стане. Има интерес към мен, но засега нищо не се знае“, заяви Руменов.

Подобни статии

Top